Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wonen & Slapen

  Wonen & Slapen

  Uiteraard wilt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven, en zelfstanding blijven wonen. Wanneer u ouder wordt zijn sommige aanpassingen noodzakelijk. Gelukkig zijn er ook (kleine) hulpmiddelen die u kunnen helpen om zelfstandig te kunnen blijven wonen. Denk hierbij aan de veiligheid, zoals een sleutelkluis, alarm etc. tot een sta-op-stoel om eenvoudiger, en vooral zonder hulp, te kunnen blijven wonen in uw huis. De drempels in uw huis, uw meubels en de inrichting in uw huidige woning kan op een gegeven moment een obstakel voor u worden. Uiteraard wilt u uw woning behouden en zorgen voor extra comfort, gemak en veiligheid.

  Enkele voorbeelden om uw zelfredzaamheid binnen uw huis te vergroten kunnen zijn:

  - Ligbad vervangen door een inloopdouche
  - Drempels verwijderen of drempelhulpen gebruiken
  - Verhoogde toiletzitting monteren
  - Wandbeugels plaatsen

  De slaapkamer is ook een plek die zo comfortabel mogelijk hoort te zijn. We brengen er veel tijd door en willen optimaal kunnen ontspannen. Wanneer ouderdom een rol speelt, u minder mobiel bent of andere ongemakken ervaart, kunnen simpele handelingen als in en uit bed stappen een hele opgave zijn. Ook wanneer u veel tijd in bed doorbrengt is comfort erg fijn.


  Enkele voorbeelden om uw zelfredzaamheid binnen uw slaapkamer te vergroten kunnen zijn:

  - Bedtafel
  - Drinkbeker met goede houvast, eventueel lichtgevend
  - Seniorenklok of seniorenwekker
  - Bedsteun voor meer steun bij het in en uit bed stappen
  - Bedverhogers vergemakkelijken het opstaan en in bed gaan
  - Hoofdkussens met extra ondersteuning
  - Luchtbevochtiger ter voorkoming van droge lucht

  Een kleine aanpassing, of een hulpmiddel kan vaak al grote wonderen verrichten in uw zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Bekijk ons assortiment voor een aantal hulpmiddelen welke u hierin kunnen ondersteunen.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »