Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Over ons

  Thuishulpmiddelen.nl


  De webshop die uw dagelijkse leven aangenamer maakt

  Wie we zijn

  Welkom op deze pagina. Graag stellen wij ons bedrijf nader aan u voor zodat u weet waar wij voor staan.

  Vrijwel iedereen komt een keer in het leven in de situatie dat er hulpmiddelen nodig zullen zijn om het thuis wonen te vergemakkelijken. Hulpmiddelen om bijvoorbeeld mobiel te blijven, met plezier in de badkamer, keuken of woonkamer te zijn, in contact te blijven met je naasten, je veilig te voelen of om eenzaamheid te voorkomen.

  Na zelf ook met deze zoektocht naar de juiste producten voor onze ouders te hebben meegemaakt  is ons één ding duidelijk geworden. Dit kan veel beter. Betere producten, een bredere keus en afspraken met u als klant nakomen. Dit was het startpunt om de mogelijkheid te onderzoeken zelf een webwinkel op te gaan zetten die wel goed aansluit bij deze wensen. Met trots presenteren wij u dan ook Thuishulpmiddelen.nl  Hierin laten wij graag aan u zien waarin wij het verschil maken.

  Ons doel.

  Thuishulpmiddelen.nl heeft maar één doel: de kwaliteit en vrijheid die u ervaart bij het thuis wonen hoog houden en waar mogelijk te verbeteren.. Onze producten en onze service is hier helemaal op ingesteld. Hoe klein of groot ook, wij bieden het u.

  Om u de beste hulpmiddelen op onze website aan te kunnen bieden houden wij de ontwikkelingen in Nederland en ook daarbuiten voor u in de gaten. Interessante producten worden eerst aan een kwaliteitsonderzoek onderworpen alvorens het aan u te bieden. Hiermee  blijven wij u graag verrassen.

  Alle positieve ervaringen van onze klanten is iets waar wij trots op zijn. Dit is waar wij als team het allemaal voor doen en ons elke dag motiveert. Bij Thuishulpmiddelen.nl  vragen wij u als klant dan ook graag om onze producten en het contact met ons team na aankoop te beoordelen. Graag nodigen wij u uit om uw ervaring en oordeel via deze link met ons te delen.

  Naast een compleet productenassortiment is het van belang om het juiste advies te krijgen. Hiervoor maken wij gebruik van de kennis van specialisten en uiteraard van ervaringen van onze klanten zelf.  Hiermee bieden wij u onze maximale inzet voor het juiste product.

  Mocht u meer over ons willen weten, belt u ons dan gerust. We staan voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »